020 750 0400
myynti@lasisaarinen.fi
  • OSAAVA JA LUOTETTAVA TIIMI

    OSAAVA JA LUOTETTAVA TIIMI

  • 1

Lasi Saarinen ja Alunikkarit - yhtä perhettä

Lasi Saarinen Oy

Lasi Saarinen Oy on saanut alkunsa 1980-luvun alussa, jolloin lasittaja Jukka Saarinen perusti yrityksen nimellä Lasitusliike J. Saarinen Ky. Yritys palveli toimipaikassaan Karkkilassa niin kuluttaja-asiakkaita, kuin rakennusliikkeitä haastavine projekteineen.

2000-luvulla, toistakymmentä vuotta auringonsuoja alalla työskennellyt Jouni Siivonen osti yrityksen Jukka Saariselta. Tämän johdosta yritys jatkoi kasvuaan nimellä Lasi Saarinen Oy. Ovi- ja ikkunaympäristössä tehtävät lasitus- ja auringonsuojatyöt tukivat toisiaan ja toiminta kehittyi hurjaa vauhtia.

2007 Lasi Saarinen Oy alkoi valmistaa lasitettavia alumiiniprofiileita, ikkunoita, ovia ja lasiseiniä runkoratkaisuineen. Toiminta on laajentunut vuosien saatossa palvelemaan rakennusliikkeitä kaikenlaisissa rakennuksiin liittyvissä lasitusratkaisuissa.

2017 Lasi Saarinen keskittyi kokonaan palvelemaan rakennusliikkeitä ja lopetti kuluttajille suunnatun asiakaspalvelun toimipisteessään. Lasi Saarisen toiminta perustuu rakennusliikkeiden palvelemiseen kaikissa lasitukseen liittyvissä vaativissakin kohteissa.

2018 Alkuvuodesta Lasi Saarinen Oy osti Alunikkarit Oy:n osakekannan. Alunikkarit Oy sekä yrityksen perustajat Tapani Henttonen ja Jari Hellgren siirtyivät Karkkilaan saman katon alle Lasi Saarinen Oy:n kanssa jatkamaan lujan osaamisen siirtämistä valmiisiin tuotteisiin.

Alunikkarit Oy

Alunikkarit Oy juontaa juurensa jo 1990-luvun puolesta välistä jolloin Asennuspalvelu Tapani Henttonen Ky perustettiin. Vuonna 2008 Jari Hellgrenin tullessa mukaan ja osaksi yhtiötä, nimi muutettiin Alunikkarit Oy:ksi. Tapanilla ja Jarilla on yli 30 vuoden kokemus lasi- ja alumiinirakenteiden toteuttamisesta.

Alunikkareiden toiminta perustuu yksilölliseen ja osaavaan palveluun, niin omakotirakentajille kuin rakennusliikkeille. Brändinä heidät tunnetaan laadukkaiden Saksalaisten Schûco-järjestelmien toimittajana sekä asentajana arvotaloihin kaikkine oheispalveluineen.

Rakennusliikkeet, saneeraus- ja korjausrakentajat, kuten omakotirakentajatkin ovat omaksuneet Alunikkarit luotettavana yhteistyökumppanina toteuttaessaan haastavia ja erityistä osaamista vaativia kohteita. 

Lasi Saarinen Oy ja Alunikkarit Oy ovat nyt yhtä perhettä, jossa yhdistyvät ”sukujen” osaaminen ja tavoite tehdä laadukkaita, toimivia ja kestäviä lasi- ja alumiinirakenteita.

Jouni Siivonen luotsaa yhtiöitä eteenpäin 30 vuoden yrittäjäkokemuksella ja katsoo luottavaisena tulevaisuuteen.